Líčení podle Celebrit

13.07.2008 17:48

Chcete vypadat jako slavná světová celebrita? Pak se nechte inspirovat našim článkem, ve kterém jsme si pro vás připravili spoustu žhavých jarních tipů k dokonalému líčení. Za pár minut budete nalíčená jako vaše oblíbená celebrita!

 

Buďte sexy jako Cameron Diaz

Cameron Diaz patří mezi ženy, které bez správného nalíčení vypadají nezajímavě. Když se ale správně nalíčí, je z ní rázem sexy dračice, po které touží každý muž. Pro líčení a`la Cameron Diaz budete potřebovat velmi přirozené barvy líčidel tónované do polosvětlých odstínů. Kouzelného pohledu docílíte pomocí zlatavých očních stínů, které nanášejte až do horních okrajů vrchního víčka. Rtěnku zvolte tak, aby přirozeně ladila s barvou pleti – u tohoto líčení je důležité zaměřit se na pohled, ne na rty. Budete potřebovat světlý make-up a pudr ve stejném odstínu. Tmavším pudrem pak dobarvíte zónu T, která nechá vyniknout vašim očím. Pro svůdné řady použijte kleštičky. Za pár minut máte skvělý make-up a můžete vyrazit do ulic.

 

Staňte se ohnivou jako Nicole Kidman

Nicole Kidman patří mezi nejkrásnější ženy světa. Tato Australanka se zvláštním typem tváře je skutečný originál, který však díky správnému líčení můžete napodobit. Jestliže máte ostré rysy, dejte se do toho! U tohoto líčení je důležitý velmi světlý odstín podkladového make-upu. Nebojte se použít odstín 0, případně 1. Oči zvýrazněte magickou kombinací zemité zelené a fialové barvy, ze které vznikne skutečně sexy pohled. Rudá rtěnka a růžová líčka z vás udělají skutečnou krásku.

 

Vyzařujte nežnost jako Reese Whitherspoon

Reese Whitherspoon je něžná a zároveň sexy. Podobného líčení docílíte pomocí středně světlého make-upu. Máte-li tmavší vlasy, můžete si dovolit ještě tmavší odstín. Na oči naneste zlatavé stíny a rty podtrhněte rtěnkou do oranžova, která dodá rtům neodolatelný vzhled. Pro finální skvělý vzhled použijte prodlužující řasenku a dejte si práci s úpravou obočí, které olemují dokonalý vzhled očí.

 

Nebojte se být svou a hravou jako Teri Hatcher

Pokud jste podobný typ jako Teri Hatcher, máte vyhráno. Proč? Můžete si dovolit zvýraznit rty i oči zároveň, a přesto budete vypadat naprosto skvěle. Světlý matující make-up zvýrazněte na líčkách pouze tmavším pudrem místo zdravíčka. Pohrajte si s kombinací zlatavých očních stínů společně se stíny s hnědým nádechem. Obočí zvýrazněte tmavou tužkou, pokud máte světlé vlasy, zvolte hnědou tužku na oči. Vzhled rtů je stejně důležitý jako vzhled očí. Použijte proto výraznější rtěnku, díky které budete mít obličej jako panenka. Pro svěží vzhled pleti můžete na líčka nanést třpytkový pudr, kterým vůbec nic nezkazíte, právě naopak!