Dopravní nehody

07.11.2008 10:57

Fotografie:

 

Třiadvacetiletý řidič při projíždění pravotočivé zatáčky v mírném klesání komunikace nepřizpůsobil rychlost jízdy a vyjel s vozidlem vlevo mimo silnici, kde se přední část vozidla VW Golf zaryla do terénu přilehlého pole. Následkem toho se vozidlo několikrát přetočilo přes střechu a zůstalo v konečné poloze na střeše v poli.Mladý muž při nehodě z auta doslova vyletěl. Podle hasičů bylo jeho tělo objeveno zhruba třicet metrů od vozu, který navíc začal po nehodě hořet. Policisté následně zjistili, že řidič před jízdou vypil značné množství alkoholu a navíc neměl řidičské oprávnění.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/865-0.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/865-1.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

 

 

Sedmačtyřicetiletý řidič vjel na železniční přejezd označený pouze světelnou signalizací ve chvíli, kdy tudy zrovna projížděla vlaková souprava. Došlo ke střetu, kdy souprava osobní vůz před sebou tlačila ještě 200 m, než došlo k zastavení vlaku. Ve zdemolovaném voze neměl řidič šanci na přežití. Přivolaný lékař již pouze konstatoval smrt.

 

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/894-0.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/894-2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

 

 

Řidič Opelu Omega nezvládl řízení a vlivem vysoké rychlosti (přes 100 km/h) narazil do stromu. Při nehodě zemřel šestadvacetiletý řidič a pětapadesátiletý muž z Hradecka. Dále 16-letá dívka z Pardubicka a muž ve věku mezi 20-30 roky. Dle prvotních zjištění, posádka vozu nebyla připoutána.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/890-2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/890-0.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

 

 

Řidič osobního vozu vezoucí další dva cestující se rozhodl k riskantnímu předjíždění, při kterém se ale střetl s jiným vozem. Následně se dostal mimo vozovku, kde narazil do stromu. Ve voze zůstala celá posádka zaklíněná. Dva lidé byli na místě mrtví, třetí osoba byla v ohrožení života transportována do nemocnice.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/882-0.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/882-3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

 

Sedmadvacetiletý řidič vozidla Fiat Punto vlivem vysoké rychlosti dostal v obci Bílovice při průjezdu pravotočivé zatáčky smyk, který nezvládl a vyjel mimo silnici, kde čelně narazil do rodinného domu a vozidla Škoda Favorit i s přívěsným vozíkem. Fiat po nárazu zůstal zcela zdemolován. Tříčlenná posádka, sedmadvacetiletý řidič i jeho spolujezdkyně třiašedesátiletá žena sedící na zadním sedadle zemřeli na místě. Na předním sedadle seděla jednadvacetiletá dívka, která jako jediná zůstala připoutána a hasiči jí museli složitě vyprošťovat. Lékaři bojovali půl hodiny o její život, ale bohužel i ona zemřela na následky těžkých zranění.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/866-0.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/866-7.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/866-3.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

 

Tři lidské životy, z toho dvou policistů, si vyžádala dopravní nehoda na místě zahynuli dva členové policejní hlídky ve věku 40 a 58 let a mladý řidič, který nehodu zavinil.
Třiadvacetiletý řidič vozidla Honda Accord jel  nepřiměřenou rychlostí a nezvládl mírnou pravotočivou zatáčku  a čelně narazil do policejní Felicie. Soudní znalec z oboru silniční dopravy spočítal, že Honda se v zatáčce pohybovala rychlostí 163 kilometrů za hodinu! a pak ve 130 kilometrové rychlosti čelně narazila do policejního auta. Policisté v tu chvíli jeli sedmdesátkou, takže pokud tyto rychlosti sečteme, k nárazu došlo při rychlosti 200 kilometrů za hodinu. Řidič Hondy měl v krvi 0,96 promile alkoholu.Viník nehody a bohužel ani policisté nebyli za jízdy připoutáni bezpečnostními pásy.

 

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/334-0.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/334-2.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Obrázek “https://www.chcizit.cz/foto-nehody/resized/334-1.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

 

Od 18+

Dopravní nehoda bez dalších info.Velmi drastické foto,proto sem dám pouze odkaz.

www.chcizit.cz/1-224-smrt-na-motorce

 

 

 

Videa