Flash Hry-SuperGames.cz

01.10.2008 13:45













Grow Island

Vašim úkolem v této hře bude vyvíjet nebo spíše vyzkoumat všechny věci na maximální level. Je více variant, jak to dohrát. Zkuste na to přijíd.













Crazy Flasher 3

Velmi rozmanitá a silně návyková hra, ve které se utkáte na ulici se spoustou nepřátel. Přestřelky, rvačky a jiné potyčky jsou na denním pořádku. Dokážete porazit nepřítele dřive než on Vás?













Governor of Poker

Pokr je hazardní karetní hra. U jednoho stolu si zahrajete až s několika protihráči. Pokud neznáte pravidla doporučuju navštívit web www.poker-online.cz, kde najdete i výherní kombinace.













Dolphin Olympics

V roli delfína si zkusíte výskoky z moře nad hladinu a během letu musíte udělat co nejvíce triků, které pak budou ohodnoceny. Kdo dokáže vyskočit až ke hvězdám? Můžete si smlsnout i na rybičkách, co plavou v moři.













Jane's Hotel

Není jednoduché starat se sám o bezproblémový chod hotelu. To si vyzkoušíte v této hře. Budete muset uklízet a obstarávat vaše hosty a pokud možno co nejrychleji. Nikdo přeci nechse čekat na svou ranní kávu déle jak hodinu.













Kindergarten

Chcete si přivydělat peníze? Zkusíte nějákou brigádů. Co třeba hlídání dětí? To přece nemůže být až tak složité ;) V této hře na vás bude čekat nelehký úkol. Musíte hlídat hned několik dětí najednou. Musíte je krmit, hrát si s nimi, přebalovat, čistit a dávat je spát.













Bomb It

Výborná hra pro dva hráče ve stylu bomberman. Pokládáte bomby a sbíráte různé vylepšení. Hlavním cílem je ale zneškodnit všechny protivníky.













Barman

V této hře musíte namíchat ten správný drink. Nesmí být moc silný a ani moc slabý. Neni to lehké trefit se a namíchat ten správný drink. K dispozici máte velký počet alkoholických i nealkoholických nápojů. Hra je doprovázena komickými scénkami a pohodovou hudbou.













Fish Tales

Další hra na odreagování a uklidnění. Pohybujete kurzorem myši a pojídáte menší rybyčky než jste Vy. Pohoda, nic složitého ani extra zábavného.













Cosmic Crush

Jako meteorit bloudíte galaxií a snažíte se pátrat po menších meteoritech než jste Vy sám. Tím, že nalézáte menší meteority, které se k Vám připojují se z Vás časem stane planetka. Ale když narazíte do větší planety, tak jste prohráli.













Fish Tycoon

A máme tu něco pro milovníky akvaristiky. Fish Tycoon je hra, která běží v reálném čase, to znamená, že hrajete i když máte vypnutý počítač. Tak na vás druhý den ráno čeká v akvárku překvapení. Musíte se dobře starat o své rybyčky a také je mezi sebou křížit a poté prodávat.













Drag Racer V3

Drag Race V3 je dokonale propracovaná závodní hra. Nejde jenom o závodění, ale také si sami musíte koupit a vytunit své auto. Hra nabízí opravdu mnoho možností.













FMX Team

Vyzkoušejte si pár triků na akrobatické motorce. V každém levelu musíte splnit určitý počet triků pro postup do dalšího levelu. Na výběr máte ze tří motorek a každá má jiné jízdní vlastnosti.













Castle Attack 2

V této hře musíte ubránit svoji pevnost před nájezdy nepřátelských vojáků. Máte k dispozici tři lučišníky a můžete používat i bonusové zbraně.













Raccoon Racing

Raccoon Racing patří mezi zajímavé závody. Vyberete si závodníka a trať a pustíte se do závodění. Na trati můžete sbírat různé předměty a zbraně, kterýma můžete soupeře zpomalit.













Runner

V této hře budete prchat ve městě v autě před černou dodávkou, která vás z neznámých důvodů pronásleduje. Asi dlužíte peníze mafii. Vše je vidět z 3D pohledu, ale Need for Speed to zrovna není.













Star Worms

Určitě znáte hru Worms. Tak takhle by to vypadalo, kdyby se proti sobě utkali týmy temné a světlé strany síly ze Star Wars. Kdo zvítezí se dozvíte na konci tohoto vtipného videa.













Adrenaline Challange

Závody na motorce? Motokros? Né tak docela. Co Vás tedy čeká. V této hře usednete na motorku a musíte project v co nejrychlejším čase danou trať, každé uspěšné kolo si můžete pořídit nějáké to vylepšení na Vaši motorku.