Heidi Klum a Seal - tajemství jejich úspěšného manželství

17.07.2008 21:51

Heidi Klum a Seal - tajemství jejich úspěšného manželství:

Pohádkové manželství top modelky Heidi Klumové (35) a černého zpěváka Seala (44) patří k nejstabilnějším ve světě celebrit. Klíč ke šťastnému manželství vrchovatě naplněného láskou a porozuměním tkví podle zaručených rad Klumové v tom, aby manželé dělali všechno úplně stejně jako, když byli čerstvě zamilovaní. Tedy chodit na rande, do kina, na večeře či společné dovolené bez dětí.

Příběhy lásky - Tajemství úspěšného manželství

"Seal je pro mě vším. Je mi jedno, jestli se známe den nebo tři roky, pořád se k sobě chováme se stejnou láskou, zdvořilostí a vášní, jako na začátku našeho vztahu," prozradila modelka novinářům. A dodala, že jejich vzkvétající vztah stále přiživují schůzkami, jako kdyby byli stále pouze čerství milenci.
"Je nesmírně vzrušující dát si se Sealem rande třeba na večeři při svíčkách nebo muchlovat se vzadu v kině," přiznala s chichotáním bývalá hvězda spodního prádla Victoria\'s Secret, která má se zpěvákem dva syny Henryho a Johana. Z předchozího vztahu s týmovým bossem Formule 1 Flaviem Briatorem má dcerku Leni. LOS ANGELES (P/K)