Letní Líčení plné slunce

13.07.2008 17:25

Pod intenzivními slunečními paprsky se barvy jako pod kouzelným proutkem mění. Některé ustupují do pozadí, jiné jsou výraznější než samotné slunce. Nechejte se unést krásami žhavé Afriky, pestré Indie a smyslného Orientu a proměňte se v královnu tohoto léta.

fotoMísto růžové a neutrálních či černých a červených odstínů se v horké sezóně zaměřte na tóny bronzu, tyrkysu a vůbec všeho, co připomíná krásné šperky Orientu a dech beroucí zákoutí na africkém pobřeží. Právě tyto barvy nejlépe ladí s opálenou pokožkou a skvěle vypadají na tváři právě v době, kdy slunce dosahuje své největší síly.

Bronz i tyrkys ladí se všemi odstíny pokožky, stačí si vyhrát s jejich intenzitou. Jemnější tóny doplní světlou pokožku, čím více snědší jste, tím více si můžete užívat i barev. Nebojte se experimentovat s mořskou modří a zelení na víčkách, dopřejte si hojnost třpytek, které se právě nyní hodí i na den, aniž by působily uměle. Přestože letní paleta líčení tak pestrá jako v jiná roční období, nabízí mnohé právě díky možnosti vrstvení. Stačí málo barviček a přitom můžete být pokaždé jiná, jinak krásná a okouzlující.

fotoKaždoročně přichází Avon s kolekcí Arabian Glow, která je plná opálených barviček. Ani letos tomu není jinak. Ovšem nyní zde nenajdete jen klasické univerzální tónovací tužky na tvář, oči a rty, ale další zajímavé pomocníky, které umocní opálení. Chcete-li opravdu vyniknout z davu opálených krásek, upozorněte na své oči s pomocí smaragdové a mořské modři. Výsledkem budete nadšená. Praktické oční stíny v tyčince v několika sekundách promění váš pohled v nepřehlédnutelnou zbraň, na kterou ulovíte nejednoho divocha.

Stíny můžete použít na celé pohyblivé víčko či jen jako decentnější linku podél celého oka. Pro skutečně intenzivní pohled zkombinujte oční stín s tekutou linkou z téže řady. Ty jsou k mání ve formě praktického fixu ve třech odstínech – mořské zelené, nebesky modré a zlaté. Jak je budete kombinovat s barvou víček, je čistě na vás. Pohrajte si, vymýšlejte nové kombinace. Určitě vás tato hra bude bavit.

fotoDlouhotrvající lesk na rty Glam Shine 6h od L'Oreal Paris přichází s bronzovou kolekcí tří zářivých odstínů, které jsou ideální nejen pro první letní dny plné slunce.

Glam Shine 6h je první lesk, který si užijete celých 6 hodin. Díky technologii Shine Fix vytváří vláčný a zároveň odolný film, který zaručuje nebývalou trvanlivost: celých 6 hodin dodává Glam Shine 6h rtům lesklý a barevný vzhled. Odstín Addictive Amber s barvou korálů a perleťovým efektem, sytá červená perleť odstínu Timeless Ruby i jiskřivá červená odstínu Unlimited Red - všechny tři bronzové barvičky zdůrazňují krásu rtů a dokonale ladí s opálenou pletí, aniž by působily rušivým dojmem. Tajemství letního líčení spočívá právě v maximální podpoře pleti, která vyniká mnohem více než kdy jindy a proto se s ní chceme také chlubit. Sluncem políbená tvář, jiskřivý pohled a smyslné rty – právě o toto jde.

fotoLuxusní bronzová řada Terracotta francouzské značky Guerlain toto léto překvapuje hned třemi pomocníky pro krásnou, opálenou pokožku. Tři úžasné kompaktní pudry v limitované edici, inspirované třemi legendárními teritorii slunce, jimiž jsou Orient, Indie a Afrika. Trojice sběratelských kousků, díky nimž odhalíte jedinečnou krásu opálení …

Kompaktní perleťové pudry se znakem Terracotty, jež osvěží pleť kovovým slunečním třpytem, se stanou tajemstvím vaší dokonalé tváře. Stačí sáhnout po tom pravém odstínu a rozzářit obličej několika tahy štětce s jemnou vrstvou slunečního pudru. Sladký světle růžový odstín Orient Sun je určen pro světlejší pleť, zatímco intenzivní měděný tón Africa Rhythm se hodí pro opálenou pleť. Smyslný zlatý odstín Indian Sun prozáří pleť.

fotoModelka Daria Werbowy se na svých cestách světem nechala inspirovat barvami brazilské země a spolu s odborníky z laboratoří Lancome vytvořila kolekci líčení Brazilian Earth Colours. Kráska už od začátku věděla, o co se chce s ostatními ženami podělit: o autentické, přirozené a sofistikované barvy. Vytvořila líčení, které odráží její vlastní krásu: výrazné oči zkrášlené teplými tóny, trocha hnědé a přirozeně krásné rty. „Ráda experimentuji s líčením, mísím přirozené se zdobným. Při tvorbě této kolekce jsem se nechala inspirovat barvami brazilské země: teplými tóny, které ženy naplní klidem, sebejistotou a krásou,“ říká.

S touto představou vytvořila Daria doplněk, který je možné vzít všude s sebou: luxusní „cestovní zápisník“ obsahující paletu, která umožňuje vytvořit moderní a přirozený vzhled pro den, nebo trochu sofistikovanější na večer. Výsledkem je paleta čtyř odstínů s hnědými a čokoládovými tóny. „Chestnut Do Sul“, „Boa Vista Brown“, „Choco Dourado“ a „Saffron Marabà“. Jakoby šlo o cenné vzpomínky z cest. Paleta je zabalená do velbloudí a telecí kůže, která je zkrášlená Dariinými iniciálami a může se pochlubit i řemínky.

A jistě nezůstává bez zajímavosti, že část zisků z prodeje bude věnována brazilské charitativní organizaci Centro Espacial Vik Muniz, která pomáhá znevýhodněným dospívajícím tím, že je vzdělává v oblasti umění.