,,Navždy tě miluji"

01.10.2008 14:13
Příběh o velké lásce a tragickém konci.
 
 

Je krásné teplé letní dopoledne,za městem prochází dav nevšímavých, ustaraných a tak neskutečně monotónních lidských postav. Všechny jsou zabrány do svých vlastních starostí všedního, nezajímavého dne. Nikdo si nevšimne dívky kráčející středem. Dívky se zamilovaným úsměvem na tváři a rozzářenýma očima. Nikdo se ani na chvíli nevytrhne z každodenního stereotypu. Nikoho to ani trochu nezajímá.

Dívka bezmyšlenkovitě kráčí ulicí. Už není schopna přemýšlet, až tolik zní sálá nádherný dar mládí zamilovaní !! Pak už konečně se setkávají, vášnivě ji objal a políbil . Miluje jeho krásné hnědé oči a smyslné rty, a dnes ale není více času a ač nerada , pro dnešek se svým milovaným musí rozloučit mnohem dříve než je jejím zvykem. Loučí se a zároveň se těší na další jejich vzájemné setkání, na další krásné zážitky. Ani jeden však ještě netuší, že je to naposled! Naposled v tomto životě. Naposled v tomto světě.Netuší,že je to naposled co se mohou vzájemně podívat do očí a říct si ta dvě nádherná slůvka. "Miluji tě" řekne mladík a jeho tvář se rozzáří v láskyplném úsměvu. "Však já tebe taky" zašeptá mu dívka. Kdyby jen tehdy alespoň tušila.

Auto se pomalu rozjíždí.

Dívka se otočí a odchází směrem k nedalekému domu.Zavírá za sebou dveře. Najednou se z venčí ozvala strašná rána, doprovázená zvukem tříštícího skla a uši ji začal trhat táhlý nepříjemný zvuk klaksonu. Doběhne na onu křižovatku, kde už se tvoří hlouček vyděšených lidí. " Davide néééééé!!! " Zavolejte někdo doktora nebo záchranku, prosím rychle! Rázem bylo všechno nenávratně pryč. Zhroutil se jí celý život. Doslova se zhroutil celý svět . "Davide no tak prober se, prosím,nedělej mi to,neodcházej mi". Ale už je pozdě, mladík už nevnímá to celé dění kolem něho. Nevnímá snažení lékaře o jeho mladý život.Dlouhé minuty záchranáři bojují s časem. Nevnímá pláč ani slzy jeho milované stékající na jeho tvář. Dívka z posledních sil stojí na rohu té křižovatky a dívá se na červenou dodávku. Zhroutil se jí celý život. Chtěla mu toho tolik říct, jak moc s ním byla šťastná, jak hluboce ho milovala jak milovala jeho velké hnědé oči a krásné rty, jeho bezchybnou povahu jeho krásná slůvka. Proč jen se to muselo stát, proč nám?! Miluji tě, Davide! Dívka prošla snad už celé město, už nemůže přemýšlet, nejde to! Najednou se ale znovu ocitla na osudové křižovatce kde ztratila svého milovaného, Tady. Tady se to stalo. Tady se jí zhroutil celý svět! Ale za okamžik budou zase spolu, pomyslela si... "MILUJI TĚ" vykřikla dívka a vstoupila do silnice...

Jestliže někoho máte rádi,nebo snad milujete a třeba i víte co pro Vás znamená,co na něm máte nejraději jak moc si ho vážíte,jak moc jste s ním štastní...Udělejte to a řekněte mu to.Jednoho dne by jste mohli litovat,že jste nestačili svému milovanému človíčku říct co pro Vás znamená a jak moc ho máte rádi.