Zdobené gelové nehty - Návod Krok za Krokem

13.07.2008 17:43

Vytvořte si skvělé a originální gelové nehty sama doma! S naším návodem to jistě zvládnete i bez pomoci kosmetického salonu!

 

Pokud jste až doposud pokládala nalepit si sama doma gelové nehty za nemožné, po nastudování našeho návodu změníte názor. Zručnost získáte určitě rychle a na výsledek budete určitě pyšná. Navíc ušetříte nejen svůj čas, ale i peníze za návštěvu kosmetického salonu. Takže proč se nenaučit opět něco nového?

Návod, jak si nalepit podomácku gelové nehty

1. Očistěte si ruce od různých mastnost a drobných nečistot. Řádně si je umyjte.

2. Jemně odstraňte lesk z přírodních nehtů. Použijte speciální pilníky na nehty. Nejlépe se středně tvrdým zrnem nebo s pískovým povrchem. Nezapomeňte předem setřít z nehtů zbylý lak a mastnotu.

3. Použijte podkladový lak. Naneste první vrstvu, vyčkejte, až úplně zaschne a poté proces opakujte ještě jednou.

4. Použijte další přípravky určené na domácí manikúru. Očistěte okolí nehtů, aby nic nebránilo skvělému vytvoření umělých nehtů bez použití typů.


5. Pomalu nanášejte čirý gel určený pro tvorbu umělých nehtů doma. Pamatujte, že vrstva musí být stejnoměrná.

6. Jak jsem již zmiňovala výše, dbejte na přesnost! Nehet musí vypadat zcela přirozeně, proto zkontrolujte vzhled naneseného gelu ze všech stran. Ještě jednou tedy šířka musí zůstat stejná, aby se zabránilo jakémukoliv výskytu hran a nepřesností.

7. Použijte formu na tvorbu domácí manikúry. Velmi pomalu a opatrně tvořte vlastní gelový nehet bez typu. Můžete použít více barevný gel, jako je tomu u tohoto postupu. Nepovede-li se vám délka nebo vám nehet na jedné straně více vyčnívá, nezoufejte, po dokončení je možné gel zpilovat do požadovaného tvaru!

8. Ujistěte se jemnými krouživými pohyby, že nehet drží tak jak má a že je již zcela zaschlý.


9. Je-li vše pořádku a gelový nehet se skvěle sžil s vaším vlastním a vypadá podobně jako na obrázku, můžeme pokračovat v dokončovacích pracích a ozdobování.

10. Naneste vrstvu lesklého bezbarvého laku. Po zaschnutí opakujte. Uvidíte, že nehet bude vypadat o několik tříd lépe než doposud.

11. Chcete vaše nehty originální? Použijte speciální „C Curve stick“. Pomocí něj nakreslete ornamenty, které byste ráda měla na svých nehtech.

12. Vyplňte celý nehet zelenou barvou a nechte zaschnout. Na prášek, který se z „C Curve stick“ uvolňuje, se zelená barva uchytí a po smytí zbytku na nehtu zůstane. Zelenou barvu nechte dostatečně zaschnout.


13. Po zaschnutí sundejte formu, nehet můžete zpevnit speciálním nástrojem „Magic Wand“.

14. Tradá! Hotovo! Nyní už jen smýt zelenou barvu speciálním „Cure“ odlakovačem, nanést vrstvu dokončovacího gelu, bezbarvého lesklého laku a můžete se jíst chlubit vaší povedenou a originální manikúrou!


K vytvoření skvělých zdobených gelových nehtů můžete použít i řadu jiných pomůcek. Směle se zeptejte ve vaší drugerii nebo nejbližším nehtovém studiu. Poradí vám a vše potřebné si můžete hned zakoupit. S touto výbavičkou pak můžete okouzlovat novými originálními nehty třeba každý týden.

Anketa

Jaké Nehty máte ?

Vlastní (88)
41%

Gelové (126)
59%

Celkový počet hlasů: 214